top of page
VERANDAUT-2.jpg

Skrivarlägret är tyvärr inställt, på grund av för få deltagare. Vi hoppas kunna återkomma en annan gång. 

Välkommen på skrivarläger!

I juni åker vi till Sveriges äldsta badort, Gustafsberg, utanför Uddevalla. Under fem dagar unnar vi oss verkligen tid att skriva, tid att äntligen påbörja ditt nästa skrivprojekt, eller kanske tid att slutföra den där berättelsen du har haft liggande så länge. En chans att utveckla ditt skrivande tillsammans med andra, kombinerat med salta bad och härlig gemenskap, i en unik miljö.

Vad: Skrivarlägret är för dig som har börjat skriva, men har svårt att hitta tiden. För dig som vill ha mer. Som vill få ny inspiration i ditt skrivande och utforska vidare. Ensam och tillsammans med andra.

Hur: Skrivarlägret börjar på söndag eftermiddag och avslutas vid lunchtid på torsdag. Dagarna börjar med en gemensam samling kring olika teman. Därefter disponerar du dagen till eget skrivande, i den vackra miljön i naturreservatet Gustafsberg. Innan middagen återsamlas vi och reflekterar över dagen. På kvällen finns möjlighet att dela dina texter med andra i berikande textsamtal. Eller så fortsätter du skrivandet på egen hand. Under veckan får du också möjlighet till individuell skrivcoachning.

Vi bor på Gustafsbergs vandrarhem, i enkel- eller dubbelrum (från 400 kr/natt). De gemensamma samlingarna har vi i den gamla skolbyggnaden, som ursprungligen var Sveriges första internatskola. Läs gärna mer på www.gustafsberg.se

 

För vem:  För dig som vet att du vill skriva och känner dig trygg med att skriva på egen hand. Du behöver inte ha ett pågående skrivprojekt, men det är bra om du har en idé för hur du vill använda din skrivtid på lägret.

  • För dig som är nyfiken på skrivande, vill lära mer och få inspiration.

  • För dig som längtar efter utrymme för ditt eget skrivande.

  • För dig som ser skrivandet som en upptäcktsfärd, snarare än en prestation

  • För dig som vill njuta av härlig Västkustnatur tillsammans med andra skrivarvänner.

Vad ingår: Uppstarts kväll, med gemensam middag. Skrivardagar med genomgångar, egen skrivtid och möjlighet till ömsesidiga textsamtal. Individuell skrivcoachning vid minst ett tillfälle. Den första kvällen äter vi gemensam middag, som ingår i kursavgiften. Övriga måltider ingår ej, men som boende på vandrarhemmet har du tillgång till det gemensamma gästköket. Måltider kan även köpas på Café Snäckan.

Datum: 11/6 - 15/6. Samling kl 15 på söndagen. Avslut ca kl 13 på torsdagen.

Pris: 3800 kr, inklusive moms. Boende och måltider tillkommer.

Anmälan: via mejl till karinfarnlof@gmail.com. Anmälningsavgift 500 kr betalas i samband med anmälan till bg 

5363-5967, eller swish 1234 294 294. Fri avbokning fram till en månad innan kursstart. Vid avbokning 1-4 veckor innan återbetalas halva avgiften.

Om mig: Jag heter Karin Färnlöf Clarin, är 56 år, gift med 3 utflugna barn, och bor och arbetar i Kungsbacka. Efter många år som chef, konsult och projektledare bestämde jag mig 2019 för att satsa fullt ut på skrivandet. Debuten kom våren 2021 med Fjällmordet, en psykologisk deckare med samhällsperspektiv och en doft av Norrbottens fjällvärld. I februari 2022 kom uppföljaren Släckta liv och under våren 2023 släpps tredje delen i serien, Kroppen i Issjödalen.

​För mig är skrivandet ett sätt att utforska och upptäcka. Att få vara kreativ inne i min hjärna. När skrivandet är som bäst försvinner jag in i det och glömmer tid och rum. Att få dela skrivarglädjen med andra är nästan lika roligt som att skriva själv, därför började jag 2021 med inspirationsdagarna Våga skriv och bjuder nu in till Skrivarlägret på Gustafsberg.

bottom of page